Aloe Jojoba Shampoo Forever Living Products

aloe jojoba shampoo forever living producten
aloe jojoba shampoo forever living producten

Aloe Jojoba Shampoo Forever Living Products

Aloë Jojoba Shampoo is een shampoo die 40% pure Aloë Vera gel en een haarversterkende jojoba-olie bevat. Door de combinatie van de pure Aloë Vera Gel, jojoba olie, arganolie, vitamine B5 en rozenbottelolie, krijg je soepel, zacht, frisse en vochtige haren. De geur van de shampoo heeft iets weg van tropisch fruit gemengd met Aloë Vera.

De Aloë Jojoba Shampoo bevat geen sulfaat waardoor het geschikt is voor alle gezinsleden en haartypes. Bovendien ervaar je geen irritatiegevoel wanneer de shampoo in jouw ogen terecht komt.

Wat is Jojoba?

Jojoba-olie wordt verkregen uit de zaden van de Simmondsia Chinensis-plant. De zaden in deze plant bestaan voor ongeveer 50% uit olie en ze zijn afkomstig uit Arizona, Californië en Noord-Mexico.

Hoewel jojoba-olie suggereert dat het een olie is, is het niet echt een olie. Het is een extreem stabiele stof, omdat het tot 97% wasesters bevat en van nature bestand is tegen afbraak. Het wordt veel gebruikt in haarproducten en het werkt succesvol op een beschadigde huid.

Jojoba zorgt voor levendig en glanzend haar. Ook de groei van haar en wimpers worden ondersteunt. Tot slot helpt het om haaruitval te verkomen.

Jojoba is nog goed voor andere doeleinden zoals het verwijderen van dode huidcellen, acné, rimpels, een droge huid, een beschadigde huid, enzovoort.

Is aloe jojoba shampoo goed voor elk haartype?

Op de website van aloe4life staat genoteerd dat de Aloë Jojoba shampoo geschikt is voor elk haartype, maar vooral voor mannen en vrouwen met droog tot normaal haar. Zelf heb ik heel stijl en vrij makkelijk haar van mezelf waardoor de shampoo een erg goed resultaat gaf, zoals verwacht. Juist daarom haalde ik mijn partner erbij die enorm krullend haar heeft en enkel gebruik maakt van haarproducten specifiek voor krullen.

Mijn partner gaf volgende opmerkingen over de aloe jojoba shampoo “Wat een zalige shampoo. Ik voelde meteen dat mijn haar dik werd tijdens het wassen, wat betekent dat het mijn haar aan het voeden is en dat de shampoo goed opgenomen wordt. Hij ruikt heerlijk en zorgt voor super zachte haren. In tegenstelling tot vele andere shampoos, voelde deze zacht aan bij het uitwassen. Nadien deed ik er nog een krulproduct in en wat bleven mijn krullen mooi zitten gedurende de hele dag! Ik ben benieuwd om de conditioner van Forever Living producten uit te testen. Zelf geef ik enorm veel geld uit aan haarproducten dus de prijs van dit product, in vergelijking met de kwaliteit dat het mijn haar leverde, weegt niet op tegen de prijs. Ik wil er meer van!

Op de foto zie je meteen het resultaat van de shampoo op mijn haren. Glanzend, levendig en niet-pluizig haar! Met krullen heb je vaak last van knopen, maar dit was relatief minder dankzij deze shampoo. “

Wat was het effect op mijn haar?

Eerlijk gezegd heb ik, zoals eerder vermeld, heel makkelijk haar dat veel verschillende soorten shampoos aan kan. Het verschil met deze shampoo, was het voedend gevoel van mijn haren. Zodra ik mijn haar had uitgewassen, voelde het enorm dik en zwaar aan. De aloe jojoba shampoo werd helemaal opgenomen in mijn haren en spoelde zeer makkelijk uit. Mijn haar voelde totaal niet droog aan én ik had veel minder knopen als anders. Aloë Vera staat gekend voor hydratatie en het zorgen voor gladheid. Vandaar dat ik zo makkelijk door mijn haar kon.

Koop forever persoonlijke verzorging producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl/persoonlijke-verzorging/

Wat is de beste gebruikswijze om het meeste effect uit de Jojoba shampoo te halen?

Het beste is om niet te overdrijven met de hoeveelheid die je neemt en enkele minuten goed te masseren, vooral op jouw hoofdhuid. Dan laat je de shampoo één tot twee minuten intrekken. Spoel het nadien grondig uit. Nadien is het sterk aangeraden om een conditioner te gebruiken. Zelf heb ik de Forever Aloë Jojoba Conditioner nog niet in huis, maar dat zal snel veranderen!

forever living aloe jojoba shampoo and conditioner

Forever Living Shampoo Ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë Jojoba shampoo forever zitten: Aloë Barbadensis bladsap (Gestabiliseerde* Aloë Vera Gel), Aqua, Natrium C14-16 olefin sulfonaat, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Natrium carboxymethyl C10-16 alkyl glucoside, Lauryl glucoside, Rosa Canina fruitolie, Simmondsia Chinensis zaadolie, Argania Spinosa kernelolie, Sorbitaanoleaat decylglucoside crosspolymer, Hydroxyacetophenon, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Kaliumsorbate, Dimethicone PG-diethylmoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Panthenol, Natriumchloride, Dinatrium EDTA, Glycerine, Natriumcitraat, Chloorzoletrinezuur, Sorodium.

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *