Over Ons

Welkom Onze Webwinkel

Welkom Onze Webwinkel Alle producten die u op onze website ziet, worden rechtstreeks vanuit eigen voorrad verzonden. Om deze reden worden bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog verzonden. Er is geen verzending in het weekend. Daarom worden bestellingen die in het weekend of vrijdag na 13:00 uur worden geplaatst, op maandag verzonden. U kunt bij alle banken met SSL-beveiliging betalen.

Wij wensen u veel winkelplezier en wensen u alvast veel plezier met uw bestellingen.

aloe4life
aloe4life

Over Ons

Aloe4life

Fuut 6 
3263 AB Oud-Beijerland
Nederland

Verzending


Bij aloe4life.nl begrijpen we het belang van een snelle en betrouwbare verzending. Daarom streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Het beste nieuws! Verzending binnen Nederland is helemaal gratis!

Als je je bestelling op werkdagen tot 16.00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde werkdag wordt verstuurd. We werken samen met gerenommeerde verzendpartners om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in handen hebt. We begrijpen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan met onze producten, en daarom doen we ons uiterste best om je niet te laten wachten.

Bij aloe4life.nl willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we een retourtermijn van 14 dagen aan. Indien een product via onze website is gekocht, kan in de originele verpakking (ongeopend) binnen 14 dagen worden geretourneerd*. In dit geval zijn de verzendkosten voor de klant. 

* Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het product te retourneren en we verstrekken geen retourlabel.
 

Wij streven ernaar om het verzendproces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben over de verzending van je bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Bij aloe4life.nl geloven we in uitstekende producten en uitmuntende klantenservice. We hopen dat je tevreden zult zijn met je bestelling en dat je jouw ervaring met ons zult delen. Bedankt dat je voor 4everaloevera.nl hebt gekozen als je online winkelbestemming. 

Bevestiging van uw bestelling
Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u een e-mail “bevestiging van bestelling”, dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.

Bestelling klaar voor verzending
Zodra uw bestelling door ons verzendklaar is gemaakt ontvangt u een e-mail met daarin de “track en trace gegevens van uw bestelling”. Volg de aanwijzingen in de e-mail.

Volgen van uw bestelling
Op het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een verzendmelding. Hierin vindt u een nummer waarmee u de verzendstatus kunt nazien via “Track & Trace”.

Levertijden
aloe4life.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u te laten bezorgen. Betaalt u vooruit dan gaat dit pas in nadat wij de betaling hebben ontvangen. Leveringen buiten Nederland worden in de regel binnen 2-4 werkdagen geleverd.

aloe4life
aloe4life

Retournering

1. Daar Forever producten een houdbaarheidsdatum hebben zijn wij wettelijk gezien niet verplicht deze artikelen retour te nemen. 

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met hartklachten, suikerziekte graag eerst navraag doen bij uw huisarts!

2. Als het artikel beschadigd is, accepteer het dan niet en geef  het direct terug aan de postbode. Op deze manier wordt het pakket naar ons teruggestuurd. 

3. Indien een product via onze website is gekocht, kan in de originele verpakking (ongeopend) binnen 14 dagen worden geretourneerd*. In dit geval zijn de verzendkosten voor de klant.

* Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het product te retourneren en we verstrekken geen retourlabel.