Een ontspannende sensatie nodig? Aloe Heat Lotion staat voor u klaar.

aloe heat lotion belgium
koop aloe heat lotion belgium

Een ontspannende sensatie nodig? Aloe Heat Lotion staat voor u klaar.

De Aloe Heat lotion is een product dat ontwikkeld werd om de vermoeide en overbelaste spieren een ontspannende, verzachtende massage aan te bieden. De Lotion wordt snel opgenomen door de huid. Ken je dat? Van die spierpijn na een intensieve training, lage rugpijn, pijnlijke voeten door de hele dag op hakken te lopen of een lange dag op het werk gehad?

Wat houdt de Aloë Heat Lotion formule in?

Aloe Heat Lotion werd gemaakt met 36% pure Aloë vera gel. Het product bevat een stimulerende werking van de emulsiecomponenten waardoor er tijdelijk een ondersteuning plaatsvindt van de onderhuidse circulatie.

Het product biedt 100% pure en gestabiliseerde Aloë Vera gel met sesam- en abrikozenpitolie. Het heeft een verwarmend en verkoelend effect door de kracht van de menthol en eucalyptus dat zich in de formule van dit product bevindt. De geur van dit product is door het gebruik van menthol en eucalyptus zeer verfrissend en aangenaam.

Wat is de gebruiksaanbeveling om de Aloe Heat Lotion aan te brengen?

Neem een royale massa van de Aloë Heat Lotion en smeer deze op vermoeide gewrichten en spieren of bij lage rugpijn. Masseer zachtjes en gronding.

Houdt er rekening mee dat je uw handen moet wassen na het gebruik van dit product. Houd het buiten bereik van kinderen! Indien er toch contact is geweest met de ogen of gevoelige gebieden, spoel je dat deel enkele minuten voorzichtig af met water.

Koop forever huidverzorging tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl/product-category/huidverzorging/

Kan iedereen de Aloë Heat Lotion gebruiken?

Forever doet er alles aan om al zijn producten toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kozen zij ervoor om ingrediënten te gebruiken die vrijwel geschikt zijn voor alle huidtypes alsook om zijn producten milieuvriendelijk en diervriendelijk te maken.

Het product kan allergische reacties veroorzaken. Bekijk daarom eerst de ingrediënten lijst!

Hoe ervaarde ik de Aloe Heat Lotion Soothing Massage?

Mijn partner en ik zijn momenteel een huis aan het verbouwen en hebben allebei een voltijdse job, flexijob en nog eens een sport die we beoefenen. Ons lichaam geeft heel veel tekens van vermoeidheid waardoor we regelmatig last hebben van vermoeide en overbelaste spieren en gewrichten. We probeerde elkaar te masseren met een zachte olie van een ander merk. Dat is aangenaam, maar de pijn bleef enorm aanwezig.

Omdat ik tevreden ben van verschillende Forever producten, deed ik de test met de Aloë Heat Lotion om dit te vergelijken met een massageolie dat overal en goedkoop te verkrijgen is. Bij het masseren van mijn partner voelde ik zelf een verschil met de substantie van dit product. Het dringt veel sneller in en voelt zacht aan mijn handen.

Wanneer mijn partner mij masseerde, kreeg ik niet alleen een massage, maar werd ik opgelucht. De pijnlijke gewrichten en spieren werden duidelijk aangepakt door de ingrediënten die in de Forever Aloe Heat Lotion zitten. De pijn was niet volledig weg, maar het werd verdraagbaar. De Aloe Heat Lotion gaf een warmte af op de pijnlijke plekken waardoor het de pijn verzachtte. Wij gebruiken iedere week deze Soothing Massage Lotion. De pijn verdwijnt veel sneller door het regelmatig gebruik van dit product, bedankt Forever!

Belangrijk om te weten bij dit product, is dat het product enkel beschikbaar is op de websites van aloe4life. Aloe heat lotion en Aloe Cooling lotion is niet te krijgen bij de kruidvat of andere drogisterijen.

Hello Aloe Cooling Lotion Goodbye Aloe Heat Lotion

In december 2022 komt Aloë Cooling Lotion, een nieuw product van Forever Living ter ondersteuning van spieren en gewrichten, op de markt ter vervanging van de aloë warmtelotion. Dit nieuwe product biedt vergelijkbare voordelen als Aloe Heat Lotion door vermoeide spieren te kalmeren, maar het werkt anders.  

Aloe Cooling Lotion zal de volgende hoofdingrediënten bevatten:

Aloë: Verzorgt de huid en ondersteunt het gemak van het masseren van spiergebieden.

Mentholkristallen: Zorgt voor een krachtige verkoelende en verfrissende sensatie.

Kamfer: Geeft een verzachtende of ontspannende sensatie wanneer het in de huid wordt gemasseerd.

Eucalyptusolie: Helpt belaste spieren te verlichten met een verkoelend, kalmerend effect.

MSM: Een organische zwavelverbinding en daarmee een veel voorkomend mineraal in ons lichaam is. Dit is een zeer populair ingrediënt wat wij ook kennen uit onze MSM Gel.

We zullen meer details over dit nieuwe product bekendmaken naarmate de lancering nadert.

Ingrediënten van Aloe heat Lotion van Forever Living:

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Aloë Heat Lotion Soothing Massage zitten: Aloë Barbadensis bladsap, Aqua, Propaandiol, Glycerylstearaat, Cetylalcohol, Glyceryl Oleaat Citraat, Arginine, Menthol, Sesamum Indicum zaadolie, Prunus Armeniaca kernelolie, Eucalyptus Globulus bladolie, Cetyl Ethylhexanoaat, Carbomeryl-caprylic/captain glycerinezuur, hexyleenglycol, citroenzuur, limoneen, linalool, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *