Algemene voorwaarden

aloe4life

Over Ons

Wij gebruiken de producten van Forever Living, een wereldwijd bekend merk, dat in meer dan 150 landen ter wereld veelvuldig wordt gebruikt. Het is ons doel om deze producten sneller en tegen betaalbare prijzen bij u te leveren. Raadpleeg uw arts voordat u dieetproducten gebruikt, wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of een behandeling ondergaat voor hartaandoeningen, longfalen, diabetes of kanker.

Algemene voorwaarden

Artikel 1- Vragen

U kunt altijd een e-mail sturen naar info@aloe4life.nl over uw vragen. Op onze overeenkomst zijn altijd de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Artikel 2- Privacybeleid

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (ook bekend als General Data Protection Regulation of ‘GDPR’).

Wij zullen jouw gegevens niet doorgeven of verkopen aan derde partijen. Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om jouw informatie aanvraag te behandelen en jou een goede service aan te bieden.

Artikel 3 – Verzendkosten en Betalingen

De prijzen op onze site zijn inclusief verzendkosten. U kunt bij ons veilig met ideal betalen via een SSL gecodeerde verbinding. U kunt met de volgende betaalmethoden betalen:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa Card
  • MisterCash & Maestro

Artikel 4 – Retourneren

Indien een product via onze website is gekocht, kan in de originele verpakking (ongeopend) binnen 14 dagen worden geretourneerd*. In dit geval zijn de verzendkosten voor de klant.

* Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het product te retourneren en we verstrekken geen retourlabel.

Artikel 5 – Korting

Wij van aloe4life.nl willen je de mogelijkheid geven om de hoogwaardige producten van Forever tegen een betaalbare prijs te bestellen. Daarom geven we: 15% korting  en gratis verzending