De Forever Aloe Lips Lippenbalsem

forever aloe lips lippenbalsem kruidvat
forever aloe lips lippenbalsem kruidvat

De Forever Aloe Lips Lippenbalsem

Natuurlijk moest ik de Forever Aloe Lips eens uittesten. Elke dag maak ik gebruik van aloe vera lippenbalsem tijdens eender welk seizoen omdat ik mijn lippen graag verzorg en lippenbalsems mijn lippen voedt  en verzachten. Omdat ik tegenwoordig meer kijk naar milieuvriendelijke en diervriendelijke producten, leek het mij ideaal om de lippenbalsem van Forever uit te testen. De verpakking van de Forever Aloe Lips is milieuvriendelijk en de ingrediënten die de lippenbalsem bevat zijn natuurlijk. Zo is de lippenbalsem gemaakt met pure aloë vera  gel, voedende bijenwas, carnaubawas (afgeleid van carnaubapalm), vitamines, mineralen en Jojoba-olie.

De aloe vera lippenbalsem op het eerste zicht

Toen ik de lippenbalsem voor het eerst zag, merkte ik op dat de verpakking zeer kwaliteitsvol oogt – alsof je deze lippenbalsem bij de apotheek zou gaan kopen voor €20. De lippenbalsem is gelukkig even klein als alle andere aloe lips die ik gebruik waardoor het handig is om deze overal mee naar toe te nemen.  Wanneer ik de beschermfolie van het product haalde en aan de lippenbalsem rook, kwam er een fijne, maar onbeschrijfelijke geur naar boven.

Het gebruik van de lippenbalsem

De Forever Aloe Lips is kleurloos en heeft een lekkere smaak die ik ook weer niet kan beschrijven. Zou het de jojoba-olie zijn die ik proef en eerder rook? In ieder geval vind ik de smaak zeer aangenaam om op mijn lippen te smeren. De lippenbalsem voedt mijn lippen, dringt snel in, zorgt ervoor dat mijn lippen langdurig zacht zijn en geeft een lichte glans.  Zelf gebruik ik de Forever Aloe Lips drie keer per dag: ’s Morgens, ’s middags en voor ik ga slapen omdat dit bij mijn ritueel hoort. Uiteraard kies je volledig zelf hoeveel keer per dag je de lippenbalsem aanbrengt.

Een extra weetje over de lippenbalsem

Wat ik niet wist is dat je deze forever lippenbalsem voor meerdere zaken kan gebruiken zoals voor wenkbrauw- en wimperverzorging, muggenbeten, rimpels, een verkoudheid. Dit komt door de natuurlijke producten die verwerkt zijn in De Forever Aloe Lips. Kinderen kunnen ook gebruik maken van deze lippenbalsem omdat het geen schadelijke stoffen bevat en dus niet gevaarlijk is wanneer kinderen deze ongevraagd willen uittesten of wanneer ze de lippenbalsem van hun lippen opeten.

Warm weer en olie is geen match

De Forever Aloe Lips bevat jojoba-olie en na het vergeten van de lippenbalsem in de auto, merkte ik op dat mijn lippenbalsem lichtjes begon te smelten. Toen de lippenbalsem terug opdroogde, zag de bovenlaag er niet meer heel egaal uit waardoor ik kleine klontertjes op mijn lippen kreeg na het aanbrengen. Dat vond ik niet zo fijn omdat je de klontertjes dan met je vingertippen moet uitsmeren en op onze handen zitten enorm veel bacteriën. Daarom raad ik jullie aan om de lippenbalsem kruidvat niet in de auto te laten liggen of op andere plekken waar de zon continue op het product kan schijnen. Als ik hem uit de zon weghoud, is hij op en top! Moest je dit zelf eens voor hebben, ontsmet dan zeker eerst je handen met de Aloe Handgel alvorens aan je lippen te komen.

Koop forever persoonlijke verzorging producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl/persoonlijke-verzorging/

Waarom raad ik dit product aan?

De forever aloe lips with jojoba had voor mijn lippen een zeer voedend effect, zorgde ervoor dat mijn scheurtjes minder groot werden en minder pijn deden. De scheurtjes blijven ook veel langer weg als ik de stick 3x per dag gebruik. Bovendien worden mijn lippen heel zacht van deze lippenbalsem en smaakt het heerlijk. De geur van het product is niet te sterk waardoor het aangenaam is. De stick is klein en kan dus overal mee naar toe. Iedereen kan de lippenbalsem gebruiken. Hij is niet gevaarlijk waardoor je niet moet schrikken als jouw kind deze lip aloe vera ongevraagd aan het uittesten is.

beste forever aloe lippenbalsem kruidvat

De lippenbalsem kan gebruikt worden op jouw huisdier!

Ja, je leest het goed. De Forever Aloe Lips kan je aanbrengen op de neus van jouw hond. Het is een natuurlijk product en hierdoor dus veilig wanneer jouw hond beslist de lippenbalsem op te lekken. De lippenbalsem heeft een effect op stress. De neus van jouw hond is een gevoelige plek voor stress en hierdoor de ideale spot om het product aan te brengen.

Voor iedereen die zich afvraagt wat jojoba-olie is.

Jojoba olie wordt verkregen uit de zaden van de Simmondsia Chinensis-plant. De zaden in deze plant bestaan voor ongeveer 50% uit olie en ze zijn afkomstig uit Arizona, Californië en Noord-Mexico. Zo een plant staat in volle bloei na drie jaar en wordt ongeveer 200 jaar.

Hoewel jojoba-olie suggereert dat het een olie is, is het niet echt een olie. Een soort vloeibare was zou een meer geschikte definitie zijn. Het is een extreem stabiele stof, omdat het tot 97% wasesters bevat en van nature bestand is tegen afbraak. Het wordt veel gebruikt in haarproducten en het werkt succesvol op een beschadigde huid.

Jojoba olie voorkomt vlekken op jouw huid door dode cellen te verwijderen. Het is functioneel bij genezen van ace. Jojoba-olie herstelt het vocht dat je verliest tijdens de koude maanden. Het maakt jouw huid strakker, elastischer en verjongd het.

Het helpt om rimpels te verwijderen en eventuele rimpels te voorkomen. Wanneer de olie wordt gebruik tijdens een massage, voorkomt het tevens cellulitis.

Daarnaast voorkomt het ook mogelijke problemen in de nagels voordat ze zich kunnen voordoen.

Jojoba-olie ondersteunt de groei van haar en wimpers, waardoor ze sneller kunnen groeien. Het helpt haaruitval te voorkomen en bied je pluizig, levendig en glanzend haar.

De ingrediënten

Omdat consumenten zoals ik steeds meer belang hechten aan welke ingrediënten er in onze aangekochte producten zitten, som ik hier de ingrediënten op die in de Forever Aloe Lips zitten: Aloë Barbadensis Bladextract, Paraffinum Liquidum, Simmindsia Chinensis Zaadolie, Petrolatum, Ethylhexyl, Hydroxystearaat, Cera Alba, Glycine Sojaolie, Euphorbia Cerifera Cera, Myristyl Myristaat, Copernicia Cerifera Cera, Ethylhexyl, Allumantoinyl Parf.

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *