-8%

Forever Sensatiable™

Original price was: € 37,86.Current price is: € 34,90.

Forever Sensatiable is een zoete kauwtablet met citroensmaak op basis van glucomannan en gist. Nu verkrijgbaar in losse pot van 64 stuks!

Description

Forever Sensatiable is een zoete kauwtablet met citroensmaak op basis van glucomannan en gist. Als je gedurende de dag behoefte hebt aan een supplement wat lekker smaakt. Nu verkrijgbaar in losse pot van 64 stuks!

De naam is een afgeleide van insatiable met een eigen draai. Het is belangrijk om extra water te drinken na de inname van Forever Sensatiable. Dit i.v.m. de dosering. De zoete smaak van Sensatiable komt van: honingpoeder, sorbitolen en aroma’s.

Dat zit erin

De smaken in Forever Sensatiable ™ zijn van natuurlijke oorsprong; ook het droge honingpoeder is een natuurproduct en de gedehydrateerde vorm van honing is dat wel. Forever Sensatiable ™ is daarom ook geschikt voor een vegetarisch dieet.

Een mededeling:
Buiten het bereik van kleine kinderen houden. De opgegeven dagelijkse consumptie-aanbeveling mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl.
Overmatige consumptie kan een laxerend effect hebben. Verstikkingsgevaar bij mensen die moeite hebben met slikken of bij inslikken met onvoldoende vloeistofvolume.

Koop forever voedingssuplementen tegen lage prijzen door online te bestellen op https://aloe4life.nl/product-category/voedingssupplementen/

Forever Sensatiable forever living producten Forever Sensatiable kauwtabletten kopen bij aloe4life.nl

GEBRUIK

Ingrediënten lijst

Haver (Avena sativa) zemelen, zoetstof (sorbitolen), honingpoeder, aroma (vanille, citroen), middellange keten triglyceriden, stabilisator (microkristallijne, cellulose, vernette cellulosegom), gisthydrolysaat (Saccharomyces cerevisiae) eiwit,verdikkingsmiddel (guarpitmeel), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide), glucomannan.

Bestel forever living producten tegen lage prijzen door online te bestellen op https://www.aloe4life.nl

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Forever Sensatiable™”

Related Products